Stageplaatsen Rotterdam

Ben jij die enthousiaste hbo-student die meer uit zijn/haar stage wil halen dan enkel kopjes koffie halen voor je manager? Zoek jij een stagebedrijf waar je als volwaardig collega wordt gezien en waar je tegelijkertijd goede begeleiding krijgt? Is de dynamiek van de Rotterdamse haven de omgeving waar jij het best tot je recht komt? Lees dan verder want Vitesse Vorkheftrucks zoekt doorlopend

Gemotiveerde meewerk stagiaires (v/m)


Over het bedrijf

Vitesse Vorkheftrucks is van oorsprong een familiebedrijf dat inmiddels 58 succesvolle jaren achter de rugheeft. In 2016 zijn wij overgenomen door Toyota Material Handling, maar als dochterbedrijf opereren wij volledig zelfstandig met behoud van de identiteit van het familiebedrijf. Momenteel werken er bij ons 26 mensen met een no-nonsense mentaliteit en hart voor de zaak. De werksfeer en de collega’s zijn informeel. Wij houden niet van een hiërarchische cultuur; iedereen is gelijk en benaderbaar. Er wordt hard gewerkt maar er is zeker ook ruimte voor een grapje op z’n tijd.

Welke stages bieden wij?

Wij hebben doorlopend stagiaires in dienst die meewerken aan de verdere ontwikkeling van ons bedrijf.
Concreet hebben wij de volgende meeloopstages beschikbaar:

 • Meewerkstages binnen het operations proces.
  Het operations proces bestaat uit het verhuren, transporteren en het verlenen van service aan heftrucks,‘big trucks’ en allerhande materieel voor het logistieke proces.Deze ‘hands-on’ stage leert je wat er allemaal bij komt kijken om vorkheftrucks in topconditie te houden enzo snel mogelijk bij een klant te kunnen leveren. Tevens ben je werkzaam in één of meerdere kleinere projecten gericht op procesoptimalisatie en datakwaliteit. Neem voor meer informatie contact op met WouterBoender (manager werkplaats) op 010 4293000 of wouter.boender@vitessevorkheftrucks.nl.

 • Meewerkstages binnen het commerciële proces.
  Je leert veel facetten kennen van ons commerciële proces en krijgt de ruimte om offertes op te maken, ons CRM-systeem te beheren en allerhande marketingactiviteiten mee op te zetten. Tevens ben je werkzaam inéén of meerdere kleinere projecten gericht op procesoptimalisatie en datakwaliteit. Neem voor meer informatie contact op met Annemiek Balm (officemanager) op 010 4293000 of annemiek.balm@vitessevorkheftrucks.nl.

Met nadruk melden wij dat het gaat om meewerkstages en hebben wij geen ruimte om een afstudeerstage of afstudeerproject uit te voeren.

Afhankelijk van de meewerkstage denken wij aan stagiaires die hbo opleidingen volgen binnen de domeinentechniek, transport en logistiek, bedrijfskunde, technische bedrijfskunde of aanverwante opleidingen. Naast bovenstaande stages zijn er veel mogelijkheden te bedenken op verschillende vakgebieden, dus heb je interesse in een stage bij ons? Bel ons vooral om te overleggen wat je zoekt en wie weet kunnen wij jou een afstudeerstage aanbieden.

Wat staat er tegenover?

 • Een riante stagevergoeding van € 500,- euro per maand o.b.v. 40 uur voor hbo studenten;
 • Een geweldige uitdaging om jezelf en het bedrijf verder te ontwikkelen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Professionele begeleiding en ruimte voor eigen input en een luisterend oor dat graag jouw goede ideeën hoort.

Interesse?

Ben jij die leergierige stagiair die zijn stageperiode (geen afstudeerstage) wil invullen in ons dynamische bedrijf in de haven? Laat dan een motivatie achter waarin je duidelijk aangeeft waarom jij bij Vitesse Vorkheftrucks stage wil lopen en welke ideeën jij zelf hebt bij je ideale stage.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen de medewerkers van Vitesse die staan aangegeven of met Jarno de Waal, directeur Vitesse Vorkheftrucks op telefoonnummer 06-22 41 21 86 (stuur gerust een WhatsApp- bericht bij geen gehoor) of per mail naar jarno.dewaal@vitessevorkheftrucks.nl

Vorkheftrucks en meer

Wat voor type (hef)truck heeft u nodig? 

 • vorkheftruck 1,5 tot en met 45 ton
 • ruw terreinvorkheftruck
 • reachstackers en empty container handlers 
 • magazijntrucks
 • container laadbruggen, voorzetapparatuur

Transport en 24/7 onderhoudservice regelen we in eigen beheer. Geen woorden, maar daden.