Stageplaatsen Rotterdam

Ben jij die enthousiaste hbo-student(e) die meer uit zijn/haar stage wil halen dan enkel kopjes koffie halen voor je manager? Zoek jij een stagebedrijf waar je als volwaardig collega wordt gezien en waar je tegelijkertijd goede begeleiding krijgt? Is de dynamiek van de Rotterdamse haven de omgeving waar jij het best tot je recht komt? Lees dan verder want Vitesse Vorkheftrucks zoekt doorlopend:

Gemotiveerde meewerk stagiaires (v/m)


Over het bedrijf

Vitesse Vorkheftrucks is van oorsprong een familiebedrijf dat inmiddels 58 succesvolle jaren achter de rug heeft. In 2016 zijn wij overgenomen door Toyota Material Handling, maar als dochterbedrijf opereren wij volledig zelfstandig met behoud van de identiteit van het familiebedrijf. Momenteel werken er bij ons 22 mensen met een no-nonsense mentaliteit en hart voor de zaak. De werksfeer en de collega’s zijn informeel. Wij houden niet van een hiërarchische cultuur; iedereen is gelijk en benaderbaar. Er wordt hard gewerkt maar er is zeker ook ruimte voor een grapje op z’n tijd.

Welke stages bieden wij?

Wij hebben doorlopend stagiaires in dienst die meewerken aan de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Concreet hebben wij de volgende meeloopstages beschikbaar:

  • Meewerkstages binnen het operations proces
    Het operations proces bestaat uit het verhuren, transporteren en het verlenen van service aan heftrucks, ‘big trucks’ en allerhande materieel voor het logistieke proces. Deze ‘hands-on’ stage leert je wat er allemaal bij komt kijken om vorkheftrucks in topconditie te houden en zo snel mogelijk bij een klant te kunnen leveren. Tevens ben je werkzaam in één of meerdere kleinere projecten gericht op procesoptimalisatie en datakwaliteit. Neem voor meer informatie contact op met Annemiek Balm (officemanager) op 010 4293000 of annemiek.balm@vitessevorkheftrucks.nl.

  • Meewerkstages binnen het commerciële proces
    Je leert veel facetten kennen van ons commerciële proces en krijgt de ruimte om offertes op te maken, ons CRM-systeem te beheren en allerhande marketingactiviteiten mee op te zetten. Tevens ben je werkzaam inéén of meerdere kleinere projecten gericht op procesoptimalisatie en datakwaliteit. Neem voor meer informatie contact op met Annemiek Balm (officemanager) op 010 4293000 of annemiek.balm@vitessevorkheftrucks.nl.

Met nadruk melden wij dat het gaat om meewerkstages en hebben wij geen ruimte om een afstudeerstage of afstudeerproject uit te voeren.

Afhankelijk van de meewerkstage denken wij aan stagiaires die hbo opleidingen volgen binnen de domeinen techniek, transport en logistiek, bedrijfskunde, technische bedrijfskunde, Finance  of aanverwante opleidingen. Naast bovenstaande stages zijn er veel mogelijkheden te bedenken op verschillende vakgebieden, dus heb je interesse in een stage bij ons? Bel ons vooral om te overleggen wat je zoekt en wie weet kunnen wij jou een afstudeerstage aanbieden.

Wat staat er tegenover?

  • Een riante stagevergoeding van € 500,- euro per maand o.b.v. 40 uur voor HBO-studenten;
  • Een geweldige uitdaging om jezelf en het bedrijf verder te ontwikkelen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Professionele begeleiding en ruimte voor eigen input en een luisterend oor dat graag jouw goede ideeën hoort.

Interesse?

Ben jij die leergierige stagiair(e) die zijn of haar stageperiode (geen afstudeerstage) wil invullen in ons dynamische bedrijf in de haven? Mail dan een motivatie waarin je duidelijk aangeeft waarom jij bij Vitesse Vorkheftrucks stage wil lopen en welke ideeën jijzelf hebt bij je ideale stage.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemiek Balm, office manager Vitesse Vorkheftrucks op telefoonnummer 06 - 52 49 74 94 (stuur gerust een WhatsApp-bericht bij geen gehoor) of per mail naar annemiek.balm@vitessevorkheftrucks.nl.