QSM11 Diesel
45 ton
14,85 meter
Specificaties voor reachstacker 45 ton
Hefhoogte
14,85 meter
Aandrijving
QSM11 Diesel
Hefvermogen
45 ton
Zwaartepunt
1200 mm

Deze indrukwekkende machines zijn speciaal ontworpen containerbehandeling in diverse industrieën, zoals havens, logistieke centra en distributiebedrijven.

Enkele voordelen van deze krachtige machines:

Hoge Efficiëntie
Deze Reachstackers bieden een uitstekende hef- en stapelcapaciteit, waardoor containers snel en efficiënt kunnen worden verplaatst. Met hun sterke motorvermogen en geavanceerde hydraulische systemen bieden deze machines optimale prestaties en zorgen ze voor een vlotte goederenstroom in uw operationele processen.

Flexibiliteit en Veelzijdigheid
Met deze Reachstackers kunt u containers van verschillende formaten en gewichten behandelen, waardoor u flexibiliteit hebt bij het laden, lossen en stapelen. Of het nu gaat om 20-voets, 40-voets of zelfs 45-voets containers, deze reachstackers zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Geavanceerde Technologie
Hyster blijft voorop lopen op het gebied van technologische innovatie. De Reachstackers zijn uitgerust met geavanceerde functies, zoals intelligente besturingssystemen, laststabilisatie en precisiepositionering, die de productiviteit verhogen en de bediening vereenvoudigen. Met deze technologieën kunt u uw containerbehandelingsprocessen optimaliseren en kosten besparen.

Betrouwbaarheid en Duurzaamheid
Hyster staat bekend om zijn kwaliteitsvolle machines die gebouwd zijn om lang mee te gaan. De Reachstackers zijn ontworpen met robuuste materialen en componenten die bestand zijn tegen zware werkomstandigheden. Dit garandeert betrouwbaarheid en minimaliseert stilstandtijd, waardoor uw operationele efficiëntie wordt gemaximaliseerd.

Veiligheid
De Reachstackers zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidskenmerken, zoals een ergonomisch ontworpen bestuurderscabine met 360 graden zichtbaarheid, geavanceerde remmen en stabiliteitssystemen, en waarschuwingssystemen voor obstakeldetectie. Deze functies zorgen voor een veilige werkomgeving en verminderen het risico op ongevallen.

Kortom, onze Reachstackers bieden de perfecte combinatie van efficiëntie, veelzijdigheid, technologie, betrouwbaarheid en veiligheid.