Nieuws

Droevig bericht

Wij zijn verslagen door het plotseling overlijden op zondag 27 januari 2019 van Wim Bil.

Wim heeft ruim 50 jaar gewerkt bij Vitesse Vorkheftrucks BV en Diep-Transport BV. Gedurende deze jaren heeft hij zich ontwikkeld tot het financiële geweten en steunpilaar van ons bedrijf. Wij hebben Wim leren kennen als een vakman die altijd klaar stond voor de klanten. Wij verliezen in hem een zee loyale, toegewijde en bovenal zeer geziene collega. De ceremonie heeft zaterdag 2 februari op passende wijze plaatsgevonden in de werkplaats van Vitesse Vorkheftrucks, waarbij aansluitend de crematie in besloten kring heeft plaatsgevonden. Wij wensen zijn vrouw, dochters en hun familie veel sterkte toe.

Directie en medewerkers
Vitesse Vorkheftrucks B.V. en Diep-Transport B.V.

VCA gecertificeerd

Sinds het najaar 2018 is Vitesse Vorkheftrucks VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is dè standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. Vitesse Vorkheftrucks hecht hier al sinds de oprichting veel waarde aan en is blij met deze herkenbare erkenning. 

Nieuwe ERP-oplossing 

Met het zicht op de toekomst heeft Vitesse Vorkheftrucks gekozen voor een nieuwe Enterprise Resource Planningssysteem (ERP). Met ingang van april 2018 werken we met Microsoft Dynamics NAV, geïmplementeerd door Uw Dynamics Partner uit Tilburg. Het optimaliseren van bedrijfsprocessen is altijd al een aandachtspunt geweest en met deze slag voor de bedrijfsadministratie kunnen we verder vooruit.


Deel deze pagina:

Vorkheftrucks en meer

Wat voor type (hef)truck heeft u nodig? 

  • vorkheftruck 1,5 tot en met 45 ton
  • ruw terreinvorkheftruck
  • reachstackers en empty container handlers 
  • magazijntrucks
  • container laadbruggen, voorzetapparatuur

Transport en 24/7 onderhoudservice regelen we in eigen beheer. Geen woorden, maar daden.