Elektrisch
36t
Specificaties voor elektrische terminal trekker
Aandrijving
Elektrisch
Hefvermogen
36t

Elektrische Terminal Trekker huren Rotterdam

Huur de Duurzame Kracht van de onze elekrtische terminal trekkers (Rangeertrekkers) 

Op zoek naar de nieuwste generatie yard/terminaltrekkers die niet alleen duurzaam zijn, maar ook flexibel beschikbaar voor huur? Ontdek de Terberg YT193/YT223 rangeertrekkers, nu beschikbaar voor verhuur bij Vitesse Vorkheftrucks, waar comfort en efficiƫntie hand in hand gaan.

Robuust  

Huur de YT193/YT223 rangeertrekkers en profiteer direct van extreme robuustheid en duurzaamheid. Elk voertuig is grondig getest, met een roestwerend thermisch verzinkt chassis voor betrouwbare prestaties. Klaar voor onmiddellijk gebruik op uw terminal.

Comfortabele Cabine, Zonder Verplichtingen: 

Geniet van het hoogste niveau van comfort in de volledig opnieuw ontworpen cabine, zonder langetermijnverplichtingen. Met nieuwe vingertopbediening en best-in-class cabinevering, biedt de Terberg YT193/YT223 een flexibele oplossing voor uw tijdelijke behoeften.

Flexibel Onderhoud

Geen Zorgen: Met de nadruk op huur, profiteert u van de verbeterde toegankelijkheid tot mechanische en elektrische componenten zonder zorgen over langetermijnverplichtingen. Efficiƫnte reparaties en eenvoudige vervanging van onderdelen, allemaal binnen handbereik.

Telematica voor Huurders 

Kies voor slim onderhoud met de optionele Terberg Connect telematica software, nu beschikbaar voor de gehuurde rangeertrekkers. Vergroot de inzetbaarheid voor uw rangeeractiviteiten met de nieuwste technologie, zonder de last van eigendom.

Flexibele zonder Investering

Ervaar krachtige en milieuvriendelijke aandrijving zonder de noodzaak van een grote investering. Huur de Terberg YT193/YT223 met motorprestaties vergelijkbaar met een dieselmotor en batterijpakketten tot 222 kWh, perfect afgestemd op uw tijdelijke rangeer- en terminalwerkzaamheden.

Lage Onderhoudskosten en geen Eigendomslasten 

Met het huren van een elektrische terminal trekker bij Vitesse Vorkheftrucks, geniet u van lage onderhoudskosten. Minder bewegende delen en gecertificeerde accu's volgens de hoogste normen zorgen voor betrouwbaarheid zonder eigendomslasten.