Directeur Jarno de Waal over de hoogtepunten van 2022

Sterker, duurzamer, sneller. Bij Vitesse zijn wij continu bezig met het verbeteren ons materiaal en onze dienstverlening. We zitten dan ook weer boordevol goede ideeën en ambities voor 2023. Omdat het ook goed is om eens in de achteruitkijkspiegel te gluren en stil te staan bij wat we bereikt hebben vragen wij Jarno de Waal over de hoogtepunten van 2022.

1 De festivals zijn terug

Net als vele anderen hebben wij ten tijde van corona ook de concerten en festivals gemist. Niet alleen omdat wij van muziek en gezelligheid houden maar vooral ook om heftrucks te leveren aan organisatoren. Met veel genoegen hebben wij een mooie bijdrage kunnen leveren aan het opbouwen van de mooiste podia op de mooiste locaties.

2 Elektrificatie

In 2022 kwam ook in de transportwereld de verduurzaming in een versnelling terecht, ook in Rotterdam. Ook onze klanten willen waar mogelijk van verbrandingsmotoren af. Duurzaamheid is key. Door in te zetten op een Lithium-ion energiepakket voldoen wij aan die wens en volgen we waterstofontwikkeling op de voet. Zo maken wij samen met onze klanten Rotterdam een stukje duurzamer.

3 Meer leveringen aan klanten van Toyota Material handling Nederland.

Vitesse is 100% dochter van Toyota Material Handling Nederalnd. Dat wil niet zeggen wij enkel Toyota materiaal leveren, integendeel. Vitesse richt zich op de snelle beschikbaarheid van zwaar materieel ( > 8 ton draagvermogen, terminal trekkers etc) en binnen de bestaande Toyota Material Handling klanten is ook hier behoefte aan. Dit materieel leveren wij niet alleen aan onze eigen klanten in voornamelijk regio Rijnmond maar ook steeds meer aan het klantenbestand van Toyota. Een mooie aanvulling voor hen aangezien Toyota Material Handling zelf deze machines niet in haar pakket heeft. Er is momenteel veel schaarste in de markt van zwaar materieel . De beschikbaarheid van machines is te weinig. Vitesse is continu blijven investeren in dit zware materieel om haar beschikbaarheid op niveau te houden.

Op naar de hoogtepunten van 2023!

Geplaatst op 11-01-2023

Terug naar nieuwsoverzicht