Een nieuwe directeur voor Vitesse Vorkheftrucks

Werkt u samen met Vitesse Vorkheftrucks? Dan is de kans groot dat u hem tegen het lijf gaat lopen; Daan van der Steeg. Daan is sinds 1 juni onze nieuwe directeur en wij stellen hem graag even voor.

Daan (37 jaar) heeft een passie sales en management. Zeker wanneer je dit kan combineren in een organisatie met mooie kapitaalgoederen en een krachtige dienstverlening. Deze twee passies lopen als een rode draad door zijn carrière. Van accountmanager bij een leasemaatschappij tot Salesmanager bij Toyota Material Handling Nederland, de moederorganisatie van Vitesse Vorkheftrucks. Na het voltooien van de opleiding Bedrijfskunde én het recent behalen van zijn MBA is Daan helemaal klaar voor deze uitdaging.

Tropenjaren

Daan woont met zijn vrouw en 3 kinderen (6,4,1) in Apeldoorn, aan de rand van het bos waar hij geregeld een rondje gaat hardlopen. Ondanks de volle agenda staat hij wekelijks op het voetbalveld bij CSV Apeldoorn.

Werken aan een nog betere dienstverlening

Daan volgt Jarno de Waal op als Directeur. Samen met General Manager Paul van Nieuwenhuizen gaat Daan de sterke basis verder uitbouwen. De focus hierbij ligt op het uitbreiden van de verhuuractiviteiten en optimaliseren van de huidige dienstverlening, waaronder de onderhoudstak.

Kop koffie met Daan?

Daan maakt graag kennis met de relaties van Vitesse Vorkheftrucks, wil je kennismaken? Neem contact op.

Foto Daan juni klein.jpg

Geplaatst op 14-06-2023

Terug naar nieuwsoverzicht