Heavy metal in het Gelredome

Vitesse en Mojo, daar zit muziek in

Festival en concertorganisator Mojo had behoefte aan 5 heftrucks voor een concert van de Deense heavy metalband Volbeat in het Gelredome. Deze heftrucks, 4 drie-tonners en 1 vijf-tonner waren nodig voor de opbouw van het podium, het geluid en het licht.

Omdat wij in opdracht van Mojo al probleemloos voor vele concerten heftrucks hebben geleverd, vroegen ze ons ook voor dit concert. En wij komen graag! Zo hebben wij al voor de grootste concerten en voor de grootste podia heftrucks geleverd. Van Ed Sheeran tot de Rolling Stones, van de Ahoy tot de Arena. Soms waren 3 heftrucks voldoende maar voor andere ook wel 20 heftrucks.

Voor Mojo is stiptheid en vertrouwen essentieel bij de keuze voor een leverancier. Omdat de zalen maar voor een beperkte tijd tot hun beschikking staan moet er via een strak tijdsschema worden opgebouwd. Het leveren van de juiste heftrucks op het juiste moment is hierin zeer belangrijk. Niet alleen moeten de heftrucks op tijd worden geleverd ook mogen er geen problemen voordoen tijdens de opbouw, betrouwbare heftrucks zijn essentieel dus. Verder kunnen de heftrucks meestal niet blijven staan na het huren van een zaal en moeten de heftrucks weer op tijd worden opgehaald.

gelredome.jpeg

Waarom de keuze Vitesse Vorkheftrucks?

Doordat wij met Diep Transport ons eigen transportbedrijf hebben zijn wij niet afhankelijk van externe vervoerders. Dit maakt het voor ons makkelijker om te beloven dat de heftrucks er op tijd staan, en wat wij beloven doen wij. Daarnaast verhuren wij geen nee, en voldoen wij telkens weer aan de vraag van Mojo. Dit vertrouwen maakt dat Mojo telkens weer voor Vitesse kiest, en daar zijn blij mee.

Geplaatst op 07-02-2023

Terug naar nieuwsoverzicht