Maak kennis met de nieuwe accountmanager Rens

Wij stellen jullie graag voor aan onze nieuwe accountmanager Rens van der Weijden. Rens is praktisch tussen de containers opgegroeid in de Europoort als zoon van een containerhandelaar. Hij liep al in een kindermaat overall tussen de 20ft en 40ft containers en zag het zware materieel rijden. De aantrekkingskracht van de haven is bij hem dan ook nooit weggegaan. Daarom voelt Rens zich geweldig op zijn plek tussen onze uitgebreide verhuurvloot in de Waalhaven!

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren in Brielle. Na een tijd in Rotterdam en Australië gewoond/gereisd te hebben, ben ik weer terugverhuisd naar dit mooie plaatsje onder de rook van de Rotterdamse havens.

Wat zijn je hobby’s?

Ik maak en draai muziek en ga geregeld een potje airsoften. Maar ook het bezoeken van voetbalwedstrijden en festivals vind ik erg leuk om te doen. Om juist wat te ontspannen kun je mij ook regelmatig langs de waterkant vinden terwijl ik aan het vissen ben.

Wat zijn jouw taken binnen Vitesse Vorkheftrucks?

Als accountmanager zijn mijn belangrijkste taken, het gezicht te zijn van Vitesse naar onze klanten. Klanten te helpen met het vinden naar snelle, veilige en degelijke verhuuroplossingen. Mijn ambitie is dan ook om uw vertrouwde partner te worden als het gaat om de verhuur van intern transport. Ik voel mij verantwoordelijk om Vitesse als die betrouwbare partner neer te zetten en de verhuur van heftrucks te stimuleren en hiermee bij te dragen aan het succes bij onze klanten.

Waar ben je trots op binnen Vitesse?

Ik ben trots op ons team dat Vitesse maakt wie ze is. Keihard werken en keihard lachen gaan hier “hand in hand”. In een wereld die steeds dynamischer en kritischer wordt, weet Vitesse zich nog steeds op een “gewone” Rotterdamse no-nonsense manier te onderscheiden door altijd (snel) klaar te staan voor onze klanten en collega’s!

Europort 2023

Kom kennis maken met Rens! Hij staat van 7 t/m 10 november op de Europort 2023 in Ahoy Rotterdam. Hal 4, Standnummer 4011.

Benieuwd wat Vitesse Vorkheftrucks voor jou kan betekenen? Neem contact op met Rens.

Foto van Rens

Geplaatst op 02-11-2023

Terug naar nieuwsoverzicht