Veel dank voor Emiel

26 januari is de laatste stagedag van onze Emiel! Tijd om hem eens aan de tand te voelen.

Emiel! Je laatste stageweek bij Vitesse zit er bijna op! Wil je vertellen waar je je mee bezig hebt gehouden? Tuurlijk! Ik studeer Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam en zit in mijn derde jaar. Tijdens mijn meewerkstage bij Vitesse heb ik mij bezig gehouden met procesoptimalisatie. Ik heb de processen in kaart gebracht, heb gekeken naar waar er knelpunten zaten en of daar oplossingen voor te vinden waren. Ik heb geen specifieke rol gehad binnen de organisatie en heb met alle afdelingen meegewerkt en vooral veel administratieve ondersteuning gegeven.

Wat vond je het leukste aan je stage? Elke dag is anders bij Vitesse en de Rotterdamse havenmentaliteit ligt me goed. Het is direct, maar wel vriendelijk, je weet in elk geval direct waar je aan toe bent. Je werkt hier met z’n allen naar hetzelfde doel en iedereen gaat er ook voor.

Wat is je favoriete gespreksonderwerp met collega’s tijdens de pauze? De Rotterdamse haven in het algemeen eigenlijk. Welke bedrijven zitten er? Welke zijn erbij gekomen? Waar zit de groei voor Vitesse? Eigenlijk best zakelijk, maar daar liggen toch de gezamenlijke interesses. Maar natuurlijk ook wel de praatjes over wat er speelt in je persoonlijke leven.

iedereen werkt als één team met elkaar

Wat ga je het meeste missen? De mensen, zowel op kantoor als daarbuiten. Ik ben bijvoorbeeld op hetzelfde moment begonnen als Rens en Aneel en daarmee ben ik een beetje in het bedrijf gegroeid. De gezelligheid en de openheid ga ik echt missen.

En het bedrijf zelf natuurlijk. Toen ik m’n eerste dag had dacht ik: “ik ben benieuwd wat dit gaat worden”, maar ik had hier absoluut langer kunnen blijven. Je hebt hier geen gekaderde functies, iedereen werkt als één team met elkaar en je kunt je, als je wilt, overal mee bezig houden. Dat past bij me. Ik heb hier echt een leuke tijd gehad.

Tot slot; welk plekje van Rotterdam moeten mensen absoluut kennen? De Waalhaven! Er is hier zoveel bedrijvigheid, zelfs de RET zit hier. Iedereen is er direct of indirect wel eens mee in aanraking gekomen, zeker als je uit Rotterdam komt.

Emiel, superbedankt voor je inzet en waardevolle bijdrage! We gaan je vrolijkheid en tomeloze enthousiasme onwijs missen bij Vitesse!

Geplaatst op 26-01-2024

Terug naar nieuwsoverzicht